Après-ski

In de dorpjes van het Gasteinertal is het niet alleen prettig skiën maar ook de après-ski en het nachtleven zijn aangenaam en gezellig. In iedere plaats vind je wel enkele cafés en schirmbarretjes waar het in de middag al gezellig begint te worden.

Weil wir's genießen...
Weil wir's genießen...

De meeste après-ski gelegenheden bevinden zich centraal in het dorp of onderaan de piste / skilift. Hierdoor is gezelligheid altijd binnen handbereik. Hieronder hebben we de belangrijkste en meest bezochte après-ski gelegenheden voor je op een rij gezet.

Après-ski toppers

Wührers

BAD GASTEIN - Kaiser-Franz-Josef-Straße 36-38
Wührers
live muziek
Wührers is de enige après-ski bar en club waar bekende DJ’s komen. De club bevindt zich in het hotel Club TNT Alpin. Je kunt er een potje biljarten terwijl je luistert naar live muziek, die wekelijks wordt afgewisseld door verschillende muzikanten en DJ’s.

Silver Bullet Bar

BAD GASTEIN - Grillparzerstraße 1
Silver Bullet Bar
Door de gezellige aankleding, leuke live muziek en internationale DJ's is er gegarandeerd sfeer bij deze gezellige après-ski bar! Ook is er overdag de mogelijkheid om gezellig een hapje te eten.

Hexenhäusl

BAD GASTEIN - Mozartplatz 11
Hexenhäusl
Het restaurant Hexenhäusel wordt gezien als een van de meest sfeervolle plekken van Bad Gastein. Er is de mogelijkheid om rustig een hapje te gaan eten, maar ook om te genieten van het nachtleven en de après-ski.

Lederhosenbar

BAD GASTEIN - Kaiser-Franz-Josef-Str. 38
Lederhosenbar
De Lederhosenbar is de kleinste bar in Bad Gastein, maar zorgt voor de beste après-ski en het gezelligste nachtleven. Je kunt je eigen biertje tappen op je tafel en het wordt nog gezelliger gemaakt door live muziek!

Revolution

BAD GASTEIN - Grillparzer Straße 14
Revolution
Live muziek, après-ski, pizza of live kijken naar voetbalwedstrijden van grote clubs uit heel Europa? Revolution heeft het allemaal. Doe mee aan een potje darten terwijl je geniet van één van de vele biersoorten.

Bar Restaurant / Schirmbar Thomaselli

DORFGASTEIN - Solarbadstraße 3 & 5
Bar Restaurant / Schirmbar Thomaselli
Perfect gelegen onderaan de lift in Dorfgastein vind je de Schirmbar Thomaselli. Schirmbar Thomaselli is een perfecte plek om vanuit het skiën een hapje te gaan eten of een drankje te doen aan de bar.

Aeroplanstadl

BAD HOFGASTEIN - Weinetsberg 41
Aeroplanstadl
Aeroplanstadl beschikt over een restaurant met een gezellige sfeer. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 200 mensen en buiten op het terras nog eens 600. De keuken staat bekend om zijn zelfgemaakte gerechten en traditionele Oostenrijkse specialiteiten. Na het genieten van de maaltijd, kun je de disco bezoeken om een...

Pension-Restaurant BERGLIFT

BAD HOFGASTEIN - Bundesstrasse 252
Pension-Restaurant BERGLIFT
Pension Restaurant Berglift is een plek met veel mogelijkheden. Er zijn liften om naar boven te gaan, een restaurant, de gezellige après-ski, een buitenterras met een schirmbar en een indoor bar.